Tablete bune la preţuri mici

NovoTab este un site pe care sunt vândute tablete ieftine (din gama medie), precum şi accesorii pentru toate tipurile de telefoane şi tablete. Diversitatea lor satisface toate gusturile, atât ca stil cât şi ca funcţionalitate. Preţurile sunt accesibile, iar plata se face ramburs, în momentul primirii coletului la adresa indicata pe comandă. Transportul este gratuit în Bucureşti şi costă 20 lei în afara capitalei, iar livrarea se face prin curierat rapid.

Cumpărătorii au posibilitatea de a testa tabletele timp de 10 zile după achiziţie, iar dacă în această perioadă nu sunt mulţumiţi le pot returna, primind banii înapoi. Produsele NovoTab funcţionează la fel de bine ca mărcile scumpe, deşi sunt fabricate sub denumiri mai puţin cunoscute; practic, plătiţi doar gadgetul în sine, nu daţi bani în plus pentru un brand de renume.

Lista de produse se actualizează permanent, astfel că merită se reveniţi des pe site pentru a verifica noutăţile. Dacă ceea ce doriţi nu există acolo, puteţi contacta firma, deoarece există şanse ca produsul pe care îl vreţi să poată fi adus pe comandă. Toate produsele au garanţie, cu condiţia păstrării ambalajului iniţial. NovoTab este distribuitor oficial Ainol în România, comercializând numeroase modele de tablete fabricate de această companie.

34

2 Răspunsuri

  1. Adrian
    11 noiembrie 2012
  2. elena
    22 februarie 2013

Scrie un răspuns