Publicitate

Dacă doriți să vă faceți reclamă pe acest site, vă ofer următoarele variante:

1. Bannere – de 300×300 sau 300×600 pixeli în bara laterală din dreapta, sau de 628×314 sau 628×628 pixeli în zona centrală, în interiorul textului. Pentru o ofertă de prețuri vă rog să mă contactați cu detalii despre ceea ce doriți; suma poate fi redusă substanțial pentru contracte pe perioade lungi cu plata în avans.

2. Advertoriale – adică articole promoționale, în care să prezint produsele sau serviciile voastre; condiția esențială este ca ceea ce vindeți să fie de foarte bună calitate, altfel nu va ajunge pe acest site; textul va fi scris de mine, nu accept să public materiale de la departamentul vostru de marketing.

3. Recenzii – în anumite condiții sunt dispus să scriu gratuit articole despre unele produse sau servicii, dacă mă interesează domeniul respectiv și mi se oferă o mostră sau un exemplar de test.

4. Marketing afiliat – utilizez și acest tip de colaborare, adică un sistem în care să primesc un comision pentru toți clienții voștri care v-au găsit de pe acest site, din nou condiția fiind calitatea bună a ofertei voastre.

NU public materiale despre jocuri de noroc, videochat și site-uri cu conținut sexual, înșelătorii financiare sau orice alt „scam”.

Sunt deschis și la alte propuneri; dacă există seriozitate, nimic nu este imposibil.