Extragerile loto sunt falsificate?

Extragerile loto sunt falsificate?

Exista pe net unele persoane care sustin “teoria conspiratiei” legat de castigurile la loto in Romania. Se spune ca totul e aranjat, aparatele care extrag bilele sunt concepute de “baieti destepti” si sistemul are grija sa castige cine trebuie.

Propun deci ca numele marilor castigatori sa fie facute publice. Nu inteleg de ce exista atata secretomanie la noi. Faptul ca presa sau hotii ar lua in vizor persoana nou imbogatita si i-ar distruge viata personala nu prea tine – de ce in Europa de vest si Statele Unite nu se intampla la fel? Acolo se cunosc castigatorii, cu toate ca presa lor e mult agresiva si raufactori sunt destui, unii chiar plecati din Romania.

Cand devii bogat peste noapte trebuie sa accepti consecinta de fi persoana publica, la fel ca atunci cand intri in politica. Nu poti sa ai niste beneficii si sa te eschivezi de responsabilitati. Loteria este un sistem care produce “eroi”, oamenii adora chestia asta, cei care joaca trebuie sa stie din start acest lucru si sa fie constienti de urmari.

25

Niciun răspuns

Scrie un răspuns