Cat de mult conteaza lungimea penisului si marimea sanilor?

Nu vreau s-o lungim inutil 😀 asa ca va dau raspunsul direct: putin spre deloc. Conteaza prin adolescenta (pe la 14-16 ani), cand ai impresia ca organele care te diferentiaza de sexul opus te definesc cel mai bine ca persoana si atunci e un motiv de mandrie daca le ai supradimensionate si de mare suparare daca nu corespund asteptarilor tale.

Asteptarile sunt la varsta aceea aproape intotdeauna nerealiste. Desi majoritatea covarsitoare a baietilor au penis de lungime normala, cei mai multi dintre ei sunt convinsi ca-l au prea mic. Etalonul este dat probabil de filmele porno, in care actorii sunt selectati special dupa acest criteriu, precum si de povestile auzite de la prieteni. Lungimea medie a penisului este undeva intre 12 si 15 cm, existand variatii de la o populatie la alta. Pentru barbati insa, o lungime mare este asociata cu un plus de masculinitate si virilitate, se simt mai puternici si se compara permanent cu altii pentru a-si dovedi superioritatea.

Din punct de vedere fizic, lungimea nu prea conteaza in timpul sexului, doar cei care au penisul mult sub medie au ceva probleme, in rest placerea (atat pentru el cat si pentru ea) depinde de alti factori, iar un penis mare poate chiar sa provoace dureri partenerei. Psihologic insa este mult mai importanta decat ar trebui pentru multi barbati, iar o parte din ei ajung sa fie obsedati de acest aspect, masurandu-s penisul foarte des, dezvoltand complexe de inferioritate care ii impiedica in relatia cu femeile si apeland la metode stupide si uneori periculoase de a-si alungi scula.

La sexul feminin problemele sunt asemanatoare. Desi este adevarat ca sunt mult mai multi barbati care pun pret pe marimea sanilor decat femei pentru care conteaza lungimea penisului partenerului, totusi temerile legate de acest subiect sunt exagerate. Si la femei exista un imperativ biologic: marimea mare a sanilor este asociata cu un potential matern crescut, pentru ca cu ajutorul sanilor se face alaptarea, deci o femeie cu sanii mari este perceputa in subconstient ca o posibila mama mai buna.

Din punct de vedere al atractiei fizice, sanii conteaza mult mai putin decat cred unele fete. Exista alte caracteristici mult mai importante in decizia unui posibil partener cand acesta face o alegere. O marime exagerata (gen Pamela Anderson) este considerata de unii barbati (cum sunt eu) chiar dizgratioasa, sanii mici sau medii cu un aspect placut fiind mai frumosi decat cei supradimensionati. Implantul cu silicon este o operatie inutila pentru 99% dintre femei, dar majoritatii le-a fost indusa de catre reviste si show-uri TV ideea ca ar fi dezirabila. Iar sutienele cu push-ups sau alte smecherii de acest fel provoaca doar zambete, practic expun faptul ca persoana respectiva e complexata. Iar noi, posesorii de penis, am prefera ca ele sa nu mai poarte sutien deloc, indiferent de ce tip de sani au. 🙂

Deci dragi baietei si fetite, nu va mai stresati aiurea, sunteti ok, sunteti normali! In loc sa va masurati organele mai bine concentrati-va la felul in care sunteti voi ca persoane, credeti-ma ca ajuta mult mai mult, chiar si la agatat.

35

Niciun răspuns

Scrie un răspuns