Stranduri si piscine in Cluj: unde facem baie?

Intr-o zi fierbinte de vara simti nevoia sa te racoresti in apa… Dar si iarna simtim de multe ori dorinta de a inota – in apa calduta – mai ales noi, cei din zodia pestelui. 🙂 Clujul nu avea pana de curand foarte multe optiuni pentru scaldat, dar au inceput sa apara in ultimii ani, pe masura ce bazinele devin tot mai populare, in orice sezon. Deci ce alternative avem?

Strandul Clujana. Complexul este situat in zona industriala Clujana, intr-un decor care nu promite foarte mult. Totusi, este bine amenajat, conditiile sunt bune, e relativ curat si nu foarte scump. Apa este incalzita si vara greu gasesti locuri, mai ales in weekend. Pe langa baie mai poti manca mici, junk food, eventual o bere sau o inghetata. Langa strand se afla stadionul Clujana plus niste terenuri de tenis unde pasionatii pot sa practice acest sport. Bazinul fiind in aer liber este accesibil doar cateva luni pe an, in zilele calde.

Strandul Sun. Aflat in capatul cartierului Grigorescu, in vecinatatea hipermarketului Cora, Sun este un complex de distractie bine amenajat, cu doua bazine deschise, terenuri de tenis si fotbal, discoteca, restaurant si o zona verde umbroasa. Pretul este decent, conditiile sunt bune, e curatenie, apa insa e destul de rece, chiar si in cele mai calde zile de vara.

Strandul Record. Desi se afla intr-o zona foarte buna, aproape de centru, si apartine unei firme private, din motive necunoscute este inchis in prezent. Oricum are nevoie de o renovare pentru a reveni la starea din zilele sale de glorie.

Centrul de fitness Aquina. Aflata in plin centru, aceasta sala cuprinde o piscina de mari dimensiuni, centru spa, masaj, jacuzzi, sauna, aparate de forta si alte facilitati; abonamentul are un pret rezonabil, avand in vedere conditiile oferite si faptul ca este accesibila tot timpul anului.

Complexul de fitness World Class. Situat in Iulius Mall, centrul este considerat cel mai performant din Cluj, lucru care se reflecta si in pretul mai mare decat a tuturor celorlalte din oras; pe langa sala de fitness si cea de aerobic, include un bazin mare si bine intretinut. Aceasta e alegerea ideala pentru persoanele cu pretentii si… cele cu fitze. 🙂

Bazinul olimpic al Universitatii Tehnice. Aflat langa Sala Sporturilor, bazinul este foarte bun pentru cei care fac inot de performanta sau invata acest sport; dotat corespunzator si deservit de personal specializat, este o buna alegere in decursul intregului an. Studentii si angajatii UTCN beneficiaza de reduceri la abonamente.

Bazinul olimpic al Universitatii Babes-Bolyai. Recent renovat, include o piscina de mari dimensiuni ideala pentru inotatorii profesionisti; apa este incalzita, accesul fiind posibil pe tot parcursul anului. Cei care studiaza sau predau la UBB au preturi reduse substantial.

Piscina hotelului Belvedere. Fiind intr-o zona „premium”, hotelul are preturi piperate, iar piscina nu face exceptie. Conditiile sunt bune, bazinul este deschis pentru oricine, nu doar pentru turistii cazati la hotel. E o buna alegere pentru cei dispusi sa plateasca in plus pentru servicii de calitate superioara.

Piscina hotelului Opera. Hotelul este de 5 stele, deci se intelege cum sunt conditiile si preturile. Accesul la bazin este liber pentru publicul care dispune de banii necesari. Aceasta e o optiune business, se potriveste pentru cei care doresc sa-si impresioneze partenerii de afaceri si in timpul liber.

Voi mai stiti si altele?

42

4 Răspunsuri

 1. Adrian
  7 februarie 2011
 2. Adrian
  5 decembrie 2011
 3. andrei
  8 mai 2013
 4. mihai
  6 ianuarie 2017

Scrie un răspuns