Vreau să mă vând unor forţe oculte!

Societatea românească suferă de paranoia, iar în mediul online această boală se manifestă din plin. De 10 ani de când „stau pe net” m-am obişnuit să fiu înjurat şi ameninţat de tot felul de persoane. Nici nu mă aşteptam să fie altfel: sunt o persoană atipică, cu convingeri care de multe ori sunt în contradicţie cu majoritatea. Sunt detestat pentru multe din preferinţele mele, începând cu religie, naţionalism şi politică şi până la fotbal şi sex.

Unele clişee se repetă şi devin chiar amuzante. De exemplu, expresiile „trădător de neam şi ţară” şi „duşman al românilor” au început chiar să-mi placă, să mi le asum cu mândrie când îmi sunt atribuite de susţinători ai organizaţiei Noua Dreaptă sau PRM-işti. Comentariile lor denotă atât de clar frustrările suferite de aceşti oameni încât nici nu are rost să mă obosesc a le răspunde, orice cititor independent şi raţional poate trage singur concluziile.

Sintagmele „satanist” şi „duşman al credinţei strămoşeşti” provin mai ales de la ultraşii ortodocşi; stupiditatea lor este iarăşi atât de evidentă că orice om cu IQ mai mare decât numărul de la pantof (care s-a obosit să citeacă ce scriu înainte de a înjura) poate să-şi formeze singur o părere elocventă.

Destul de des sunt acuzat ca aş fi plătit de diferite grupuri ostile românilor, că fac parte din conspiraţii internaţionale care au scopuri sinistre în privinţa bietei ţărişoare. Trecem cu vederea faptul că pe acuzatorii mei nu i-a desemnat nimeni să reprezinte poporul român. Să presupunem că ar avea dreptate. Vreau să fac un apel, atât la ei cât şi la membrii comploturilor mondiale anti-româneşti să mă contacteze cu informaţii şi oferte concrete. M-am săturat să mi se tot spună că vând ţara şi eu să nu mă aleg cu nimic. Hai să facem licitaţie!

Aştept oferte serioase, de la conspiraţia iudeo-masonică, de la grupul Bildeberg, de la organizaţiile lui Soros, se la serviciile secrete ruseşti, de la grupurile iredentiste maghiare, de la asociaţiile gay-lor, de la găşti sataniste, de la traficanţi de droguri, de la partide politice şi clanuri mafiote, de la oricine – cu cât sună mai dubios şi apocaliptic numele grupului, cu atât mai bine!

Nu mi-e foarte clar ce aş putea vinde. Adică în România nici turişti nu vin, nici secrete nu prea sunt şi poţi cumpăra cu mărunţiş orice funcţionar sau politician. Aştept deci idei, ce anume se poate vinde acestor forţe oculte, vreau să-mi repect contractul, să nu mă trezesc urmărit de mercenari internaţionali, supravegheat de sateliţi americani, cu cip implantat în braţ şi cu „666” pe buletin. 🙂

Promit să fiu un pion bun, un soldat docil în slujba ocultei globale, gata să lucreze cu hărnicie pentru instaurarea unei „noi ordini mondiale”. În cel mai rău caz, colaborez chiar şi cu conspiraţia reptiliană sau cu extratereştrii de pe faţa întunecată a Lunii care controlează omenirea telepatic. Dacă tot e trădare, sa mergem până la capăt, bani să iasă! 😀

Nu refuz nici oferte de la hipioţi sau naivi care au impresia că au găsit o reţetă pentru a reforma radical umanitatea. Aştept deci mailuri şi de la Greenpeace, mişcarea Zeitgeist şi chiar de la iehovişti! Nu fac discriminări, orice complot e bun, important e să punem stăpânire pe tot globul şi să începem odată vaccinările alea în masă!

In final, dragi copii, nu uitaţi: adevărul e acolo afară, nu există nicio lingură şi răspunsul pentru viaţă, univers şi tot restul e 42. Hai pa!

 

18

5 Răspunsuri

 1. adrian
  5 mai 2011
 2. adrian
  5 mai 2011
  • Adrian
   5 mai 2011
 3. adrian
  6 mai 2011

Scrie un răspuns